PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, subscrisa APUD DEUM SRL. avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: scopuri de statistica, vanzare produse prin contracte la distanta prin intermediul site-ului www.divia.ro, marketing si publicitate.

Nu sunteti sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru vanzarea de produse prin intermediul site-ului www.divia.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare a produselor.
Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web www.divia.ro și vă vom anunța.

Modul de utilizare al acestei informări
În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.


Cine suntem


Suntem Divia - magazin cu rochii de mireasa. În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:


• „noi/al nostru” înseamnă DIVIA.;


• „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.; și


Sediul nostru social este situat la adresa B-dul Transilvaniei nr. 13B, ap. 24, Alba Iulia. Suntem înregistrați în Romania sub nr. J1/71/2018, CIF 38741982 cu numele APUD DEUM SRL.
Numarul de telefon de contact este 0727162088  sau ne puteți trimite un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cum ne puteți contacta


Opinia dvs. este importantă pentru noi – dacă aveți întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru sau direct la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ce sunt Cookie-urile?


Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, stocate de catre browserul folosit (computer, terminal mobil sau alte echipamente de pe care se acceseaza internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser. Nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile permit unui site sa recunoasca preferintele din trecut ale unui utilizator atunci cand se intoarce pe site-ul respectiv. Un cookie in sine nu contine si nu colecteaza informatii. Totusi cand este citit de un server impreuna cu un browser de web poate ajuta site-ul sa livreze servicii mai personalizate. Cookie-urile sunt stocate in memoria browser-ului si fiecare contine de obicei:
 Numele serverului de unde a fost plasat cookie-ul
.

Durata de viata a cookie-ului


Valoarea – de obicei un numar unic generat aleator
. Serverul website-ului care a plasat un anumit cookie va utiliza acest numar pentru identificare atunci cand utilizatorul revine in site-ul respectiv sau navigheaza de la o pagina la alta. Doar serverul care a plasat acel cookie poate sa il citeasca si, asadar, sa il utilizeze. Cookie-urile sunt esentiale pentru customizarea experientei pe Internet, iar publicitatea targetata comportamental de obicei functioneaza utilizand cookie-urile.

Contin Cookie-urile date personale?


Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.6. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Securitate si probleme legate de confidentialitate


Cookie-urile nu sunt virusi. Ele folosesc formate tip “plain text”. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. Nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou.


Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:


Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. 
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).
 Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.


Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.


Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:


  • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
  • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  • 
Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

    Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.

  • Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.



Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: 
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile


Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarul link:


http://www.youronlinechoices.com/ro/

© 2019 Magazin DIVIA

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: 0727162088

Pentru a vă oferi o experiență a navigării cât mai plăcută acest site foloseste cookies.
Navigând în continuare pe acest site vă exprimați acordul pentru folosirea lor. (mai multe despre cookies aici)

Sunt de acord